Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

KURUCAOVA ORTAOKULU

Telefon : 0 272 6251233
Belgegeçer : 00
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kurucaovaortaokulu03.meb.k12.tr
Adres : Kurucaova Köyü No.75 Bolvadin / AFYONKARAHİSAR
VİZYON : Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ‘‘Büyük Türkiye’’idealine ulaşmayı hedefleyen; Türk Milletine ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmek.
MİSYON : Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen, edindiği bilgileri kullanarak yeni bilgiler üretebilen, iyi insan olmanın idealini taşıyan nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli ‘‘Örnek Okul’’ olmaktır.
BAŞARILAR : 2012 yılı Ortaöğretime Geçiş Sistemi Sınavları sonucunda okulumuzdan sınava giren 12 öğrencimizden 11´ i tercih yapma hakkını elde etmiştir. Tercih yapan 11 öğrencimizin 10´ u Fen Lisesi başta olmak üzere Anadolu Öğretmen Lisesi, Adalet Meslek Lisesi ve diğer türlerdeki Anadolu grubu okullara yerleşmeye hak kazanmışlardır. Son yıllarda okula devam ve özellikle de kız öğrencilerin orta öğretimde okullaşma oranlarında önemli artış kaydedilmiştir.

Öğretmen :6
Öğrenci :47
Derslik :7
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1350
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : 08:50 - 15:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Okulumuzun bulunduğu Kurucaova Köyü´ nden Bolvadin ilçe merkezine 12 km lik asfalt yolla ve Hamidiye Köyü´ne 5 km lik asfalt bağlantı yolu üzerinden Bolvadin Çobanlar yolu ile Afyonkarahisar il merkezine ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuzun bulunduğu Kurucaova Köyü Bolvadin İlçe merkezine 12 km uzaklıkta olup tarihi çok eski bir yerleşim yeridir. 1270 nüfusu olan köyümüzde 1 Muhtarlık Binası,1 İlköğretim Kurumu,2 Cami,1 Sağlıkevi,1 Kooperatif ve 1 Düğün Salonu bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 40km, ilçe merkezine 12 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :